divendres, 17 d’octubre de 2008

La presa


Català
Español


La porta de l'edifici estava oberta. No falla, en qualsevol carrer sempre hi ha alguna porteria que a la nit deixa la porta oberta. Entro comprovant que no hi ha ningú rondant per allà. És la una de la matinada. L'objectiu és pujar per les escales fins a l'últim pis i seure allà a esperar fins al moment oportú. Quan senti que s'obri una porta baixaré les escales fins arribar al replà on la meva futura víctima estarà esperant l'ascensor ... sense presses, perquè no olori el perill. Per aquesta raó mai amago la meva cara, això m'obliga a matar per no ser identificat. Entrarem junts a l'ascensor com dos veïns que mai s'han vist, situant-me dissimuladament al seu darrere. Quan l'ascensor es posi en marxa, trauré el meu ganivet i li tallaré la gola ... en pocs segons tot haurà acabat. Aquest edifici té cinc plantes, és fàcil arribar des del cinquè pis al segon mentre la presa surt del seu habitatge i espera l'ascensor.
Després d'esperar quinze minuts assegut, pensant com serà la peça que caci avui, sento una porta obrir-se, calculo que és en el tercer. Em poso en peus i començo a baixar els esglaons amb pas decidit però sense pressa. La primera imatge és una llarga cabellera sedosa de color negre. Déu meu!, En sentir-me arribar s'ha girat i he pogut contemplar els seus preciosos ulls blaus. És la noia més bella que mai he vist, ha de tenir uns 16 o 17 anys. On anirà a aquestes hores?. Arribo a la seva alçada just quan l'ascensor s'atura al replà. Ens diem bona nit. Ella està en millor posició per obrir la porta i me la aguanta mentre jo entro. Li agraeixo el gest amb un "gràcies" i un somriure. Em poso al costat del mirall de l’ascensor, a la seva esquena, mentre prem el botó de la planta baixa. L'ascensor es posa en marxa però la meva ment de caçador està bloquejada per la bellesa d'aquesta jove. És la primera vegada que una cosa així em passa.
Arribem tots dos vius a la planta baixa, una altra vegada ella m’aguanta la porta de l'ascensor mentre surto i jo li retorno el gest aguantant la porta de l'edifici. En sortir d'aquest, jo faig veure que em vaig cap al costat contrari que la jove, però als deu segons em dono la volta i començo a seguir-la.
No sé què estic fent, una veu interior em diu que no la puc perdre de vista, necessito absorbir la seva bellesa el màxim temps possible, com una droga que em té enganxat.
Als cinc minuts de seguir-la de lluny, veig una cosa que m’horroritza. D'una cantonada han sorgit uns braços que han subjectat a la jove i l'han arrossegat a les ombres. Ni tan sols dubto un segon, em llanço a aquestes ombres amb el meu ganivet en mà. Puc veure com un home fort està forcejant amb la pobra jove, pretén violar-la. Aprofito que ell està intentant subjectar-la contra la paret, d'esquenes a mi, per assestar-li una ganivetada al gluti, un lloc molt sensible però no letal. El desgraciat deixa anar la presa i es gira, el rictus de fúria gira cap a por en veure la bogeria en els meus ulls ... s'escapa coixejant, no el penso perseguir. Em giro cap a la noia mentre guardo dissimuladament el ganivet en la meva gavardina. Els seus ulls em miren amb sorpresa, m'ha reconegut, però no reflecteix por, tot el contrari. S'acosta cap a mi, em fa un petó a la galta ... i segueix el seu camí. Jo em quedo aturat allà al mig, seguint-la amb la mirada.
De tornada a casa, mitja hora més tard, la meva dona es desperta al ficar-me al llit.
- Avui arribes una mica més tard.
- Hem tingut una patrulla complicada. Dorm dona, t'estimo.
- I jo a tu, amor meu.
La puerta del edificio estaba abierta. No falla, en cualquier calle siempre hay alguna portería que por la noche deja la puerta abierta. Entro comprobando que no hay nadie rondando por allí. Es la una de la mañana. El objetivo es subir por la escalera hasta el último piso y sentarme allí a esperar hasta que oiga abrirse una puerta cerca. Con este método el resultado siempre es el mismo. Cuando se abra una puerta bajaré las escaleras hasta llegar al rellano en el que la presa esté esperando el ascensor...sin prisas, para que no huela el peligro. Por eso nunca escondo mi rostro, y esto me obliga a matar para no ser identificado. Entraremos juntos al ascensor como dos vecinos que nunca se han visto, colocándome yo detrás. En cuanto el ascensor se ponga en marcha, sacaré mi cuchillo y le rajaré la garganta... en pocos segundos todo habrá terminado.

Este edificio tiene 5 plantas, es fácil llegar desde el quinto al segundo mientras la presa sale de su vivienda y espera el ascensor.
Después de esperar quince minutos sentado, pensando cómo será la pieza que cace hoy, se oye una puerta abrirse, calculo que es en el tercero. Me levanto y comienzo a bajar los escalones con paso decidido pero sin prisa. La primera imagen es una larga cabellera sedosa de color negro. ¡Dios mío!, al oirme llegar se ha girado y he podido contemplar sus preciosos ojos azules. Es la joven más bella que jamás he visto, debe tener unos 16 ó 17 años. ¿Dónde irá a estas horas?. Llego a su altura justo cuando el ascensor que ella ha llamado se para en el rellano. Nos decimos buenas noches. Ella está en mejor posición para abrir la puerta y me la aguanta mientras yo entro. Le agradezco el gesto con un "gracias" y una sonrisa. Me pongo detrás de ella mientras pulsa el botón de la planta baja. El ascensor se pone en marcha pero mi mente de cazador está bloqueada por la belleza de esa joven. Es la primera vez que algo así me pasa.
Llegamos los dos vivos a la planta baja, otra vez ella me aguanta la puerta del ascensor mientras salgo y yo le devuelvo el gesto aguantando la puerta del edificio. Al salir de éste yo simulo ir hacia el lado contrario que la joven, pero a los diez segundos me doy la vuelta y comienzo a seguirla.
No sé qué estoy haciendo, una voz interior me dice que no puedo perderla de vista, necesito absorber su belleza el máximo tiempo posible, como una droga que me tiene enganchado.
A los cinco minutos de seguirla de lejos, veo algo que me horroriza. De una esquina han surgido unos brazos que han sujetado a la joven y la han arrastrado a las sombras. Ni siquiera vacilo un segundo, me lanzo a esas sombras con mi cuchillo en mano. Puedo ver como un hombre fuerte está forcejeando con la pobre joven, pretende violarla. Aprovecho que él está intentando sujetarla contra la pared, de espaldas a mí, para asestarle una cuchillada en el gluteo, una zona no letal pero muy sensible. El desgraciado suelta la presa y se gira, el rictus de furia le cambia al miedo al ver la locura en mis ojos...se escapa cojeando, no pienso perseguirle. Me giro hacia la chica mientras guardo disimuladamente el cuchillo en mi gabardina. Sus ojos me miran con sorpresa, me ha reconocido, sin embargo no refleja miedo, todo lo contrario. Se acerca hacia mí, me da un beso en la mejilla...y sigue su camino. Yo me quedo parado allí en medio siguiéndola con la mirada.
De vuelta a casa, media hora más tarde, mi mujer se despierta al meterme en la cama.
- Hoy llegas un poco más tarde.
- Hemos tenido una patrulla complicada. Duérmete mujer, te quiero.
- Y yo a tí, cariño.Bookmark and Share

6 comentaris:

horabaixa ha dit...

Hola Wambas,

Por un momento me has asustado. No seras un psicopata no?

La parte de Superman, muy bien conseguida.

Un abrazo

Wambas ha dit...

Hola horabaixa,
a veure, si fos un psicòpata tu creus que t'ho diria?, bé, potser si, això em recorda els diàlegs de la Sharon Stone amb el Douglas a Instint Bàsic.
Així que no t'intentaré convèncer del contrari.
El que sí és veritat es que m'agrada intentar ficar-me en la pell de tothom, i cercar lo bó dels dolents i lo dolent dels bons, perque al cap i la fi tots som humans, i tots tenim llums i ombres.
Una abraçada

horabaixa ha dit...

Hola de nou Wambas,

Encantada d'esser la Sharon Stone.

Una abraçada i aquell famós gest.

Wambas ha dit...

No horabaixa,

en aquest cas jo sóc la Xaron Estón.
:P

Rellegeix els comentaris anteriors que els has entés malament, jejeje.
Sento que t'hagis fet il·lusions, intentaré solventar-ho fent un post sobre aquell tema que tú em diguis. Et deixo proposta lliure.
Però primer haig de fer algun pel Halloween, que els de terror són els meus favorits.

Una abraçada i el gir de cames de la Estón (què lleig queda dit per un home).

Anònim ha dit...

neng, me estas comenzando a preocupar, ya no se si cuando juegue contigo a squash, me pongo delante tuyo, que te veo que me das!!! ahhhhhhhhh

No me ha gustado, sorry.

Manolo trempón

Wambas ha dit...

Hola Manolo, este es uno de mis favoritos, pero sin embargo no eres el primero al que no le gusta. Supongo que es cuestión de gustos. A mí me llamó mucho la idea de enfocarlo desde el cerebro de un loco psicópata con sentimientos, y eso que aún no conocía Dexter, lo escribí en el 2008.
De todos modos, me ha gustado mucho tu sinceridad. Aunque me da miedo escribirte un relato sobre Granada :O
Abrazos Manoleitor

Licencia de Autor